مقامات چین به تمام ادارات دولتی و موسسات عمومی دستور داده اند طی ۳ سال آینده تمام سخت افزارها و نرم افزارهای خارجی را با نمونه های مشابه چینی جایگزین کنند. این بخشنامه با عنوان ۲-۵-۳ شناخته می شود چرا که انتظار می رود طی سال آینده سازمان های دولتی حدود ۳۰ درصد از دستگاه ها و نرم افزارها را با نمونه های بومی جایگزین کنند. در سال ۲۰۲۱ هم پیشرفت ۵۰ درصدی پیش بینی شده و نهایتا در ۲۰۲۲ بیست درصد باقی مانده از ابزارهای خارجی از دور خارج می شوند.
بخشنامه مذکور در بهار سال جاری صادر شده اما تا زمانی که فایننشال تایمز از آن مطلع نشد، مسکوت مانده بود. شرکت هایی نظیر اچ پی، دل و مایکروسافت که در زنجیره تامین کمپانی های دولتی چینی نقش پر رنگی دارند، از این بخشنامه بیش از همه متضرر خواهند شد.
جایگزینی انبوهی از سخت افزارها و نرم افزارهای خارجی هزینه زیادی را به سازمان ها تحمیل می کند و از اینرو شرکت های خصوصی از بخشنامه ۲-۵-۳ مستثنی شده اند.
به نظر می رسد این بخشنامه در همان بازه زمانی منتشر شده که حکومت چین از ارتش این کشور خواسته بود یک سیستم عامل بومی را به عنوان جایگزین ویندوز توسعه دهد چرا که بیم هک آن از سوی امریکا و ایجاد بک دور در شبکه های نظامی وجود دارد.
دلیل اصلی صدور این بخشنامه بدون تردید جنگ تجاری با آمریکا و تلاش های دولت ترامپ برای ممنوع سازی استفاده از زیرساخت های 5G هواوی در سراسر دنیاست.